マック&チーズ


姉妹都市カーメルの学生が、アメリカの家庭料理を紹介します。英語版が下にあります。

 1769年頃に遡るマック&チーズは、アメリカの家庭での昔ながらの定番料理です。最も基本的な形としてのマック&チーズはパスタとチェダーチーズソースでできています。長年に亘って、箱入りのミックスから作るものから、グルメ仕様の準備に何時間もかかるものまで数え切れないほどのバリエーションのマック&チーズが生まれました。シバニと私は2種類のチーズを使って少しだけ焼く典型的なマック&チーズを作ってみました。

❶ パッケージの説明より1, 2分短い時間でパスタを茹でる

❷ パスタのお湯を切り、オイルを足して混ぜ、冷ましておく

❸ 鍋にバターを溶かし小麦粉を加え、ブツブツしてくるまでかき混ぜさらに1分間混ぜ続ける

❹ ミルクと脂肪分の多いクリームを加え、全体がなめらかになるまでかき混ぜる

❺ お好みのシュレッドチーズを加えて再び全体がなめらかになるまで混ぜる

❻ 冷ましたパスタをチーズソースに入れ、パスタ全体にソース を良くからめる

❼ 油を引いた容器にパスタを入れパン粉とお好みのスパイスを加える

❽ オーブンでパン粉が色づき、チーズがブツブツするまで焼く

Mac & Cheese

  Originating around 1769, mac and cheese has become a classic “comfort food” in American households. In its most basic form, mac and cheese is made of pasta noodles and a cheddar cheese-based sauce. Countless versions of mac and cheese have been made over the years, from boxed versions made with a powdered mix to gourmet mac and cheese that requires hours of preparation. Shivani and I made a typical mac and cheese with two kinds of cheese, and required a little bit of baking.

❶  Boil pasta until it is 1-2 minutes shy of being done

❷  Drain the pasta water, toss in oil, and set aside to cool

❸  Melt the butter in a saucepan, and then add the flour and stir until the mixture becomes bubbly, and then continue cooking and stirring for 1 minute

❹  Add milk and heavy whipping cream, stirring until the mixture becomes smooth

❺  Add in shredded cheese of your choice, and stir until the mixture becomes smooth again

❻  Add your cool pasta to the cheese sauce, and stir to coat all of the pasta in the oil

❼  Pour your pasta into a greased baking pan, and cover with bread crumbs and additional spices of your choice

❽  Bake until the bread crumbs become toasted and the cheese is bubbly



びょうき、しゅっさん、こそだて、がっこう、てつづき



年会費

■個人会員
 ・一般:2,000円
 ・学生(高校生を除く):1,000円
■高校生:無料
■家族会員  3,000円
■団体会員 10,000円

河内長野市国際交流協会

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